Відбулась нарада, щодо проведеної роботи відділів протягом 9 місяців 2017 року

08 листопада відбулась нарада, щодо проведеної роботи відділів протягом 9 місяців 2017 року.

Про основні питання, що винесені на  порядок  денний, відкриття та хід засідання доповів  директор – А.І. Ігнатюк.

 

В ході засідання було заслухано звіт голови  Первинної профспілкової організації, заступника директора – Полінкевича В.А. Доповідач наголосив про закінчення терміну дії Колективного договору та виніс на обговорення проект нового договору між адміністрацією та трудовим колективом ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія», в обговоренні якого взяли участь всі присутні.

Інформацію щодо надходження коштів по спеціальному фонду та їх використання надала головний бухгалтер Гримашевич Н.М.

Про стан виконання заходів з акредитації відділом фітосанітарного аналізу відповідно до вимог  міжнародного стандарту ISO 17025:2006 і готовність відділу до перевірки аудиторами НААУ повідомила завідувач Павлущенко Л.О.

Завдання, проблеми новоствореного відділу реєстрації зразків об’єктів регулювання та оформлення документів і умови їх вирішення реферувала завідувач Павлюк Л.Я.

З роботою і перспективою на майбутнє відділу визначення посівних якостей насіння та товарних якостей садивного матеріалу присутніх ознайомила завідувач Півульська С.П.

В свою чергу, під час виступу завідувач відділу фітосанітарних процедур Вакулич О.В. з акцентувала увагу  провідних фахівців на необхідності контролю за чітким та своєчасним проведенням оплати за надання платних послуг відповідно до постанови КМУ від 28 грудня 2011 року № 1348 «Деякі питання надання послуг Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, органами та установами, що належать до сфери її управління».

Про порядок заключення основних договорів по установі з ФОП та юридичними особами і пільги за шкідливі умови праці, що стосуються працівників відділу аналітики пестицидів, агрохімікатів доповіла головний юрисконсульт Власенко О.М.

Щодо стану підготовки до зимового періоду та економії енергоресурсів, обліку робочого часу і дотримання графіку відпусток проінформували присутніх завідувач загального відділу – Кореняк М.О, головний фахівець по кадровій роботі – Зелінська О.Д. відповідно.

Наприкінці засідання директор установи – Анатолій Іванович Ігнатюк висловив подяку колективу за плідну і злагоджену працю, всебічне сприяння та допомогу у відкритті оновленої лабораторії у приміщенні ІСГ Полісся.