Привітання з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера

16 липня в Україні відзначається День бухгалтера. Дата свята вибрана не випадково , адже цього дня в 1999 році був прийнятий Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». До 2004 року свято відзначалося федерацією аудиторів і бухгалтерів України неофіційно, що дозволило підняти престиж професії та змусило представників державної влади по-новому поглянути на фахівців, усвідомити, що бухгалтерський облік – це не тільки податкова звітність, а й основа для прийняття управлінських рішень. В результаті Указом Президента України № 662/2004 від 18.06.2004 16 липня було офіційно оголошено Днем бухгалтера.

           Багато гарних слів можна сказати на адресу людей, які постійно зайняті складанням довідок, кошторисів, звітів, проведенням грошових операцій, в тому числі і видачі зарплат співробітникам. Ваша професія вимагає від кожного чесності, сумлінності, відповідальності, об’єктивності та справжньої відданості своїй справі.

Шановні колеги, прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята!

         Бажаємо вам стабільного успіху на роботі, бездоганною звітності та правильної документації. Нехай життя наповнюється приємними сюрпризами, цікавими моментами, веселими зустрічами та радісними емоціями!